Celebració del 50 aniversari d'ASERT

Assemblea General . 2014

Agraïments .

Volem agraïr, el suport incondicional que des de fa anys rebem  dels Comerços i Empreses de  la  nostra ciutat, els quals col.laboren sempre amb el nostre butlletí i a la resta d'actes que organitzem durant l'any, la Diada-Aplec , les Ballades , el Concert de Nadal, Cursets, etc.

Cal també recordar l'esforç de moltes persones que d'una forma discreta, voluntària i eficient, cada any ens ajuden com col·laboradors a la Diada-Aplec, i com a Monitors dels cursos d'aprenentatge, MOU-TE i VINE als Centres Cívics, Casals de la Gent Gran , al Centre El Social i a l'Escola Andersen, tots ells son els autèntics protagonistes de les activitats d'ASERT a Terrassa, a tots moltes gràcies.

Un especial agraïment a l'Ajuntament de Terrassa, pel suport  que rebem durant  tot l'any. També a la Caixa, pel suport a les nostres activitats dels programes socials i d'aprenentatge MOU-TE i VINE, Diada-Aplec ,  així com pel suport i finançament que ens atorga sempre que ho necessitem.

Volem també reconèixer que els actes de  celebració del 50è Aniversari de l'Agrupació Sardanista ASERT, ha  estat  possible organitzar-los, gràcies al suport econòmic de les institucions  del país. Volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Terrassa,  a la Diputació de  Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 

Junta Directiva d'ASERT . 2014 .

President. Jacob Jordà , Secretària. Ignàsia Martí, Tresorer. Jaume Pérez,

Vocalies. Ballades  i Butlletí . Isabel Saèz ,

Suport activitats. Dulce Roldán, Jordi Navarro, Inma Navas i Fina Gómez.

 

AGRUPACIÓ SARDANISTA ASERT

 

Centre Cultural
Rambla d'Egara 340 , 2a planta .
08221 TERRASSA

 

Tel . +34 616 85 34 19

 

Contactar:

 

sardanistasert@ya.com

 

Vols fer-te soci , utilitza el nostre FORMULARI de contacte.

T'hi esperem ...

Horari d'atenció al públic : Dimarts, de 19 a 20,30 .               Prèvia cita concertada

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© AGRUPACIÓ SARDANISTA ASERT